Severna Italija Nova godina

Severna Italija Nova godina

TRST sa obilascima: VENECIJA  –ostrva venecijanske lagune MURANO i BURANO – VERONA – JEZERO GARDA

Trst je grad na obali Jadranskog mora, smešten u Tršćanskom zalivu. Glavni je administrativni centar severne italijanske pokrajime Friuli Djulija. Odlikuje ga blaga klima, dugo šetalište uz obalu mora, glavni gradski trg Piazza Unita kao i crkva Sv. Spiridona. Venecija je najveći turistički centar Italije i jedan od najposećenijih gradova sveta. Venecija se nalazi na Jadranskom moru, u Venecijanskoj laguni i izgrađena je na 118 malih ostrva, ispresecanih brojnim kanalima preko kojih prelazi 400 mostova. Venecija je i muzej na otvorenom, grad pod zaštitom UNESCO-a. Poznata po kanalu Grande, crkvi Svetog Marka, gondolama, čipki sa ostrva Burano, staklu sa ostrva Murano… Možete u Veneciji uživati u raskošnoj arhitekturi, brojnim muzejima, odličnoj kuhinji i kupovini suvenira…Verona nosi epitet grada večne ljubavi, mesto odigravanja Šekspirove drame „Romeo i Julija“. Poznata je i po savršeno očuvanoj areni i brojnim spomenicima iz vremena renesanse. Jezero Garda je najveće italijansko jezero. Nalazi se nedaleko od Verone i poznato je po blagoj mediteranskoj klimi pogodnoj za uzgajanje čuvene sorte groždja Soave i brojnim živopisnim mestima raštrkanim uz obalu jezera. Najposećeniji i po mnogima najlepši grad na jezeru je  Sirmione, smešten na malom ostrvu kojim dominira tvrdjava i zamak Skalidjeri.

 

PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA S DORUČKOM

Cene tabele su po osobi, izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan BEOGRAD

Polazak autobusa iz Beograda oko 16h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice ivožnjadoNovogSadaizkogajepolazaku 17:30 saparkingaispredLokomotive.Tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.

 

2. dan TRST – PALMANOVA  outlet šoping centar – VENECIJA

Dolazak u TRST u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Tršćanski kanal grande, srpska crkva Sv. Spiridon, ponte Roso, glavni trg – piazza Unita. Slobodno vreme u Trstu. Nastavak putovanja do outlet šoping centra PALMANOVA, jednog od najvećih i najpoznatijih outlet šoping centara u Severnoj Italiji. Kompleks čini preko 130 radnji poznatih svetskih i italijanskih brendova koje nude i do 80% popusta tokom sezonskih sniženja. Pored dobrog šopinga možete odmarati i uživati u brojnim restoranima, barovima, poslastičarnicama. Slobodno vreme za kupovinu. U poslepodnevnim časovima smeštaj u hotel. Slobodno vreme.FAKULTATIVNI DOČEK  NOVE GODINE U VENECIJI. Polazak iz hotela autobusom oko 19h. Odlazak u luku P. Sabione. Vožnja brodom do Trga S.Marka. Slobodno vreme za doček Nove Godine 2020. u Veneciji do 01h. Povratak brodom u luku P. Sabione i vožnja autobusom do hotela. Noćenje.


3. dan
(Verona – Vićenca )

Doručak. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak u Veronu i na jezero Garda –  Sirmione. VERONA je administrativni centar regije Veneto, i posle Venecije jedan od najposećenijih gradova Severne Italije. Poznata je po Julijinoj kući, amfiteatru iz rimskog perioda, dobroj kuhinji i odličnom vinu. Po dolasku u Veronu pešačko razgledanje grada: glavni gradski trg Bra, šetalište Liston, Arena, glavna šoping i pešačka ulica korzo Mateoti, renesansni trg Erbe, stub srama, trg Sinjoria, Danteov spomenik, Julijina kuća. Slobodno vreme. Vožnja autobusom do VIĆENCE i obilazak grada: glavni gradski trg Piazza Signoria, Paladiana, La Rua…Slobodno vreme. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje


4. dan (VENECIJA i
ostrva lagune – Murano i Burano)

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativng izleta u Veneciju. Vožnja autobusom do luke Punta Sabione. Vožnja brodom do  Venecije. Po dolasku pešačko razgledanje VENECIJE u pratnji vodiča: slovenska riva, spomenik Vitorio Emanuele, tamnica u kojoj je bio zatočen Kazanova, most uzdaha, kapije Venecije sa zaštitnim znakom grada – Krilati lav Svetog Marka, Duždeva palata – sedište moći Mletačke republike, Biblioteka (u kojoj se čuvaju sabrana dela pesnika Petrarke, maketa broda Marka Pola, ronilačko odelo Leonarda Da Vinčija), trg Sv. Marka, Bazilika Sv. Marka, kultni kafe “Florian”, mletački zvonik – simbol grada, Astronomski sat… Slobodno vreme u Veneciji. Mogućnost organizovanja fakultativng izleta Venecijanska laguna i poseta ostrvima Murano i Burano. Murano je ostrvo 2 km udaljeno od Venecije i poznato je po tradicionalnoj proizvodnji čuvenog muranskog stakla. Poseta galeriji i fabrici stakla sa brojnim ukrasnim i upotrebnim predmetima od stakla i obilazak radionice duvača stakla. Vožnja lagunom do Burana, najživopisnijeg i po mnogima najlepšeg ostrva u Venecijanskoj laguni. Ostrvo Burano je poznato po raznobojnim, živopisnim fasadama i po proizvodnji najfinije čipke. Po dolasku na Burano slobodno vreme za individualne aktivnosti.  U kasnim popodnevnim časovima povratak u Veneciju. Transfer brodom do luke Punta Sabioni. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.


5. dan 
BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom na relaciji  navedenoj u programu  
 • Smeštaj u hotelu po programu u standardnim  1/2 i 1/2+1  sobama na bazi 2 noćenja sa kontinentalnim doručkom 
 • Obilaske prema programu 
 • Usluge turističkog vodiča – pratioca grupe tokom putovanja
 • Troškove ogranizacije i realizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVA:

 • Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje – izdaje se u agenciji. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
 • Fakultativne izlete i individualne troškove
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu, koja se plaća na recepciji hotela u iznosu od 1 € do 3 € po noći po osobi u zavisnosti od perioda boravka, lokacije i kategorizacije hotela.
 • Ostale usluge i sadržaje u hotelima

 

POPUSTI: 

Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe. Kod ostvarivanje popusta za dete, merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku započinjanja  putovanja.  

 • deca od 0 – 2 godine besplatno  (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 – 12 godina popust 10%  na devizni deo aranžmana (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

 

DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu 45 € –  isključivo na upit
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu  40 €

 

DOPLATA ZA POLASKE  IZ DRUGIH GRADOVA – POVRATNI TRANSFERI minimum 8 putnika:                                                                                                                                

Doplata za polazak iz Novog Sada 2000 rsd
Doplata za polazak iz Kruševca 1750 rsd
Doplata za polazak iz Jagodine 1750 rsd
Doplata za polazak iz Kragujevca i Kraljeva 1750 rsd

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI                                                                                                                 

Verona i jezero Garda 30 €/15 € deca
Venecija  ( uračunata povratna brodska karta na relaciji P. Sabione – Venecija – P. Sabione) 20€ / 15 € deca
Ostrva Venecijanske Lagune – Murano i Burano  25 €/ 15 € deca 
DOČEK NOVE GODINE U VENECIJI – ( uračunata povratna brodska karta na relaciji P. Sabione – Venecija – P. Sabione) 25€ / 15 € deca

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cenefakultativnihizletasupoosobi, minimumzarealizacijuizletaje 35 putnika. Decaod 2-12 godinaostvarujupopustprematabeli, decaod 0-2 godinebesplatno. Cena izleta seuglavnomsastojiodtroškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučajunedovoljnogbrojaprijavljenihputnikailiuslučajupromenacenaulaznicazamuzejeilokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnihizletasupromenljiviizaviseodslobodnihterminapolokalitetima, vremenskihuslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

 

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak na 4 jednake rate čekovima, realizacija čekova  10.-og, 20.og ili 30.og u mesecu
 • Plaćanje putem administrativne zabrane

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja. Organizator će odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, a najkasnije 7 dana pre početka putovanja obavestiti putnike o nazivu hotela putem sajta. Smeštaj je Italiji, u hotelima u oblasti Lido di Jesolo, Brugnera, Noventa di Piave, Oderzzo, Treviso, Koneljano sa 3* ili 4*, u nekom od navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

HOTEL COLORADO 3* http://www.coloradojesolo.com/
Nalazi se u Lido di Jesolu, 50 m od obale, u glavnoj ulici. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), telefon, TV. Doručak je kontinentalni švedski sto.      

HOTEL ATHENE 3* http://www.hotelatene.com
Nalazi se u centralnom delu Lido di Jesola, poseduje privatni parking, terasu sa barom, restoran.  Sobe 1/2 i 1/2 + 1 su sa tuš kabinom, TV-om, telefonom. Doručak je kontinentalni švedski sto. 

HOTEL PRIM 4* http://www.primhotel.it/
Hotel se nalazi na par koraka od železničke stanice u Oderzu. Hotel poseduje restoran. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), telefon, TV, balkon. Doručak je kontinentalni švedski sto.      

PARK HOTEL VILLA FIORITA MONASTIER 4* http://www.parkhotelvillafiorita.it/en/
Nalazi se u mestu Monastijer di Trevizo. Sve sobe su standardne i svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC). Hotel raspolaže sadržajima: recepcija, restoran, bazen, fitnes, dvorište sa baštom, stoni tenis, parking. Neki od sadržaja se dodatno naplaćuju. Doručak je kontinentalni.

VAŽNE NAPOMENE: 

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. NAVIS travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
 • Službenik agencije organizatora niti posrednika nije ovlašćen da utvrdjuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.  
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu, sa rokom važenja još najmanje 6 meseci, od dana završetka putovanja, i u roku, pisanim putem (elektronski ili poštom)  dostaviti organizatoru ispravne i kompletne potrebne podatke i dokumenta za putovanje. Svaki putnik je u obavezi da se o uslovima ulaska u zemlju u koju putuje (rok važenja pasoša, potrebne vize, potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informiše na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolazi. Putnik je dužan striktno poštovati carinske, devizne i dr. propise R. Srbije, tranzitnih i zemalja u kojima boravi, te u slučaju nemogućnosti nastavka putovanja, odnosno boravka i svega drugog, sve posledice i troškove snosi sam putnik.           Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. 
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje nije uračunato u cenu aranžmana (izdaje se u agenciji, na zahtev putnika). PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA.  Za ulazak u pojedine zemlje Međunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno. Svu odgovornost i eventualne posledice zbog ne posedovanja polise osiguranja tokom putovanja snosi putnik.
 • Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled nepredviđenih objektivnih okolnosti vreme (satnica) i mesto polaska na putovanje može biti drugačije od predvidjenog. Dan pre polaska, putem e – maila ili SMS porukom organizator obaveštava sve putnike o detaljima u vezi polaska na putovanje: ime i kontakt telefon vodiča – pratioca grupe,  mesto sastanka i polaska na putovanje, tačno vreme – satnica polaska, ime prevoznika. Ukoliko ne dobijete obaveštenje / poruku OBAVEZNO kontaktirajte agenciju za tačne detalje.
 • Sva vremena u programu i tokom putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. 
 • Prevoz iz ove Ponude NE PODRAZUMEVA MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA. Redosled sedenja u autobusu odredjuje se prema datumu prijave aranžmana i uzimajući u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice. Svaki putnik ima obavezu da prihvati svako ponuđeno mesto u prevoznom sredstvu. Naknadne izmene nisu moguće. 
 • Posebni zahtevi putnika u vidu MOLBE a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se dodatno ne naplaćuju, posebno se ne garantuju. Organizator  će pokušati da udovolji želji svakog od putnika ukoliko je u mogućnosti.
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Prostor za prtljag u autobusu je ograničen. Svaki putnik ima pravo na jedan komad prtljaga maksimalne težine do 30 kg i jedan komad ručnog prtljaga manjih dimenzija koji može uneti u autobus. Dodatni prtljag se naplaćuje 35€ po komadu, na licu mesta. Lični prtljag putnika ne može da sadrži komercijalnu robu  niti robu koja je zabranjena, u skladu sa odredbama zakona i carinskim propisima.Više informacija na sajtu Uprave carina:http://www.carina.rs/lat/Putnici/Stranice/Putnici.aspx 
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnim prelazima radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free” i carinjenja komercijalne robe. 
 • Putovanje je grupno, i tome je sve podređeno. Molimo putnike da poštuju satnice tokom putovanja i budu tačni na polascima. Tokom vožnje, nastojimo da muzika i filmovi budu neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu kontroliše se kompjuterski, i ne može se individualno za svako sedište podešavati. U autobusima nisu u upotrebi toaleti. 
 • U prevoznom sredstvu – autobusu, zabranjeno je: pušenje, unošenje nepropisnog prtljaga, pravljenje buke i nereda, uznemiravanje putnika i narušavanje javnog reda i mira u prevoznom sredstvu. 
 • Organizator ne odgovara putniku za štetu nastalu zbog njegovog nepoštovanja zakonskih propisa, propisanih pravila i običaja utvrđenih od strane prevoznika, hotelijera, organizatora putovanja i drugih neposrednih pružalaca usluga.
 • Kod autobuskih aranžmana zustavljanja radi  odmora predviđena su na svakih 3,5 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od uslova na putu.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i ličnim stvarima u toku trajanja putovanja. Ostavljanje stvari od vrednosti u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotelijer ne odgovaraju za iste. U slučaju kradje, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja, hotelijer niti prevoznik ne mogu odgovarati u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu kao i pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…). Postoji mogućnost da usled državnih i verskih praznika ili drugih objektivnih okolnosti na određenoj destinaciji, javni prevoz,  neki od lokaliteta, muzej, trgovinski i ugostiteljski objekti…ne rade ili će radno vreme biti izmenjeno.
 • Organizator fakultativnih izleta na putovanju zadržava pravo otkaza i izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, usled objektivnih okolnosti (vremenski uslovi, gužva na lokalitetima…) 
 • Putnicima koji imaju za cilj posetu muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih, rezervišu i kupe ulaznice i da posetu usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. vremena dolaska na destinaciju ili lokalitet, dužine trajanja obilaska, termina polaska, i daljeg rasporeda po programu putovanja)
 • Ukoliko ugovorom o putovanju nije naznačeno ime hotela organizator putovanja je u obavezi  da ime hotela objavi najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje. U slučaju promene hotela, od strane organizatora, isti je dužan da o tome pisanim putem obavestiti sve putnike.  Zamena ugovorenog smeštaja može se vršiti samo upotrebom objekta iste kategorije, ili na teret organizatora, upotrebom objekta više kategorije. Ako su u programu putovanja izvršene bitne izmene bez opravdanih razloga, organizator putovanja u celosti vraća ono što je primio od putnika, koji je zbog toga odustao od putovanja.
 • Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program) 
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Kategorija hotela po programu putovanja je važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Organizator putovanja ne može garantovati smeštaj po tipu i sadržaju sobe,  tj. usluge koje nisu predvidjene programom putovanja a koje se dodatno NE NAPLAĆUJU (npr. smeštaj u apartmanu, konektovanim sobama, family sobama, pogled, balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj, odvojeni kreveti). 
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet…)
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00 časova. Svaka soba iz ove ponude je standardne kategorije, ima tuš/WC. Smeštaj je u sobama koje su dvokrevetne (1/2) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (1/3), namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj može biti standardnih ili manjih dimenzija (npr. fotelja ili sofa na razvlačenje). 
 • Objašnjenje: kontinentalni doručak je slano – slatki doručak sa čajem ili kafom koji se poslužuje u ograničenim količinama. Kontinentalni švedski sto je manji izbor slano – slatkih namirnica  koje se služe za doručak po principu samoposluživanja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonu  predviđenim slučajevima.

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPŠTE USLOVE PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA

 • Organizator putovanja NAVIS Travel poseduje licencu  OTP br. 17/2016. i aktivna je članica YUTA – e
 • Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 300060482  od 25.01.2018. godine, akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, u visini od 300.000,00 € za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 82/2019 od 26.09.2019. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU „YUTA“, 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. 
 • Ovaj program je radjen na bazi minimum  65 plativih putnika.
 • Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora  usklađeni sa YUTA standardima.

             Program putovanja Metropole, Severna Italija, Nova Godina 2020, 5 dana/2 noćenja,  br.1 od 18.11.2019.