Studio apartmani Solaris

Studio apartmani Solaris

Atraktivno turističko mesto Čanj koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana, peskovita i zlatasta plaža duga 1100m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana

Novi  studio-apartmani ”Solaris” se nalaze u mirnom delu Čanja na 300m od plaže.  Moderno opremljeni , udobni  i  konforni  (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstveno TWC, terasu, TV-kablovsku sa oko 200 kanala, Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom. Obezbedjen besplatan parking.

Ishrana je u moderno opremljenom konfornom restoranu “LARA” na 80m od plaže, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja.  Za trenutke opuštanja uz kafu I piće, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. Nekoliko puta nedeljno organizujemo dečije pozorišne predstave na kojima će deca uđivati uz likove svojih omiljenih crtaća,

Cene su po osobi dnevno na bazi polupansiona ili punog pansiona izražene u Eur

Legenda: PP-polupansion (doručak i večera, doručak i ručak ili ručak i večera), PA-pun pansion (doručak, ručak i večera)

Cene su po studiju dnevno na najma izražene u Eur

Upotrebu klima uređaja – gratis

NAPOMENA: Transfer sa magistrale do apartmana možemo obezbediti uz prethodni dogovor (plaćanje na licu mesta).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-Smeštaj u studiju na bazi polupansiona/punog pansiona (doručak/ručak/večera – bira se jedno jelo za svaki obrok, po anketi danas za sutra, izbor od dva jela).

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Boravišnu taksu i osiguranje-plaćaju se na recepciji dnevno po osobi: deca do 12 god. 0.50Eur, od 12-18  god. 0.10Eur, odrasli 1.50Eur.
-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

POPUSTI:
-Deca do 2 god. GRATIS (na zajedničkom ležaju bez ishrane)
-Deca 2-10 god. na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene
-Deca 2-12 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene
-Dete do 12 god. sa jednom odraslom osobom u sobi 1/2 plaća 80% od cene

Ulazak u studio je posle 12 h, a izlazak do 09:00 h zadnjeg dana boravka

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja.

NAČIN PLAĆANJA:
Prilikom rezervacije plaća se 40% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 1.11.2019. godine BEZ KAMATE
-Administrativnom zabranom 40% prilikom rezervacije, za ostatak iznosa  zaključno sa 1.11.2019. godine BEZ KAMATE, -(korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca).

Cenovnik br. 1 od 30.01.2019
NAVIS doo zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu.
Uz ovaj cenovnik  važe Opšti uslovi putovanja agencije Navis.

Preuzmite program u PDF formatu