Najlepša zima u Srbiji

Kopaonik- Ukoliko ste ljubitelj skijanja i zimskih sportova, volite prestižnu lokaciju, široku ponudu na jednom mestu i prekrasan planinski ambijent onda je Kopaonik pravi izbor.Skijalište sa preko 55 km alpskih staza I 18 km nordijskih staza,pruža uživanje kako početnicima tako I iskusnim skijašima.meću brojni hotelimaapartmanima I vilama nalazr se I prateći sadržaji :bazeni, teretane,butici,kafići,klubovi,super marketi.

Zlatibor-Najposećeniji planinski turistički centar Srbije,preporučujemo ga za porodični odmor u kome skijanje nije prioritet. Mnoštvo sadržaja za decu, više temperature, a opet dobre ski staze u blizini su ono zbog čega treba da izaberete Zlatibor. Osim u predivnoj prirodi I čistom vazduhu, uživaćete I u skijanju na Torniku, spuštanje u gumi na Obudovici, jahanje konja po snegu, adventure park za najmlađe, večera u restoranu sa pogledom na jezero, izlet do drvengrada „Mećavnik“, Stopića pećine, Gostiljskih vodopada,Andrićgrada …

Divčibare- Turističko planinsko mesto koje se nalazi u zapadnoj Srbiji, na planini Maljen. Tokom zime, Divčibare su skijaški centar koji je prilagođen i početnicima i ozbiljnim skijašima.Najatraktivnija je nova staza na Crnom vrhu, dužine 850 metara, sa dvosednom žičarom kapaciteta 1200 skijaša na sat. Namenjena je veštijim ljubiteljima ovog zimskog sporta. Druga staza na suprotnoj padini Crnog vrha sa ski-liftom, pogodna je za većinu skijaša, osvetljena je i pruža zadovoljstvo noćnog skijanja.

JAT apartmani

JAT apartmani

Nalazi se u centru glavnih sadržaja turističkog centra na nadmorskoj visini od 1780 m. Hotel raspolaže sa 130 apartmana od 1 do 6 osoba. Svi apartmani su opremljeni savremenom mini blok kuhinjom, kupatilom, telefonom i novim TV-om.

Detaljnije
EXIT Kop apartmani Konaci

EXIT Kop apartmani Konaci

Apartmani Konaci se nalaze u središtu turističkog kompleksa Kopaonik i u neposrednoj blizini ski staza. Apartmani Konaci su sigurno najpoznatiji i najtraženiji apartmanski kompleks na Kopaoniku koji će doprineti vašem potpunom ugođaju.

Detaljnije